UKK

Kuinka kauan tuotteiden toimitus kestää?

Tilauksesi lähetetään varastoltamme Vantaalta 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Huomioithan, että viikonloput ja juhlapyhät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@bucca.fi

Tilausvahvistuksen saapumisessa voi mennä hetki, tarkasta myös sähköpostisi roskapostikansio. Jos et saanut tilausvahvistusta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@bucca.fi

Jos haluat palauttaa tuotteita tilaukseltasi, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun info@bucca.fi.

Saat asiakaspalvelusta Helposti-palautuskoodin Postille. Tuotteiden palautuksista veloitamme palautuskulun 6,90 €. Palautuskulu vähennetään asiakkaalle tehtävästä hyvityksestä. Jos asiakas on ostanut tuotteita niin, että tilaukselle on tullut ilmainen toimitus, mutta tuotteiden palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, ei kyseiselle tilaukselle voida enää myöntää ilmaista toimitusta. Tässä tapauksessa palautettavasta summasta vähennetään palautuskulujen lisäksi myös alkuperäinen toimituskulu.

Myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus siitä hetkestä, kun tilaus on noudettu. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen, kaikkien tuotelappujen on oltava tuotteessa kiinni ja tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksesi tuotteen vaihdosta tai palautuksesta.

Jos haluat vaihtaa tuotteita tilaukseltasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun info@bucca.fi ja saat asiakaspalvelusta Helposti-palautuskoodin Postille.

Tuotevaihto tilaukselle on ilmainen ensimmäisen kerranTuotevaihto on mahdollista ainoastaan toiseen saman hintaiseen tuotteeseen.

Jos haluat vaihtaa tuotteen eri hintaiseen tuotteeseen, on tuote palautettava normaalisti palautuskäytäntöjemme mukaan ja tilattava uusi tuote. Jos tuote vaihdetaan toisen kerran samalta tilaukselta, perimme tästä vaihtokuluja 13,80€.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 14 päivää siitä, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet varastollemme. Saat erillisen sähköpostin, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Rahat palautetaan aina samalle maksutavalle, jolla asiakas on maksanut tilauksen. Maksun siirtymisessä asiakkaan tilille kestää muutama pankkipäivä hyvityksen tekemisestä.

Jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun info@bucca.fi

Syötä alennuskoodi kassasivulla sille tarkoitettuun kenttään kohtaan ”Kupongin koodi”, ennen tilauksen hyväksymistä. Huom. Alennuskoodille ja lahjakortille on omat kenttänsä kassasivulla. Emme hyvitä alennuskoodeja tai lahjakortteja tilaukselle jälkikäteen.

Syötä lahjakortti kassasivulla sille tarkoitettuun kenttään kohtaan ”Onko sinulla lahjakortti?” ennen tilauksen hyväksymistä.

Huom. Alennuskoodille ja lahjakortille on omat kenttänsä kassasivulla. Emme hyvitä alennuskoodeja tai lahjakortteja tilaukselle jälkikäteen.