Toimitusehdot & maksutavat

Tilauksesi lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Huomioithan, että viikonloput ja juhlapyhät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@bucca.fi

Maksutavat

Tarjoamme verkkokaupassa maksamiseen Klarnan kattavat maksutavat sisältäen esimerkiksi.

  • verkkopankkimaksut
  • korttimaksut
  • Klarna (Lasku & Pilko -maksut)

Voit valita haluamasi maksutavan kassasivulla.

Klarnan ehdot
Klarna Bank AB
y-tunnus 2122839-7
PL 39
00100 Helsinki
Klarnan asiakaspalvelu:
puh. 09–425 99 771 (puhelusta veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm)) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Toimitustavat

Postipaketti 6,90 €

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

 

Alennuskoodit ja lahjakortit

Mikäli sinulla on alennuskoodi tai lahjakortti, syötä alennuskoodi tai lahjakortti kassasivulla sille tarkoitettuun kenttään ennen tilauksen hyväksymistä. Huom. Alennuskoodille ja lahjakortille on omat kenttänsä kassasivulla. Emme hyvitä alennuskoodeja tai lahjakortteja tilaukselle jälkikäteen. Alennuskoodit ovat voimassa vain normaalihintaisille tuotteille, ellei alennuskoodin tiedoissa ole toisin määritelty, alennuskoodi on voimassa kyseiselle alennuskoodille määriteltynä aikana. Alennuskoodeja ei voi yhdistää keskenään. Alennuskoodeja ei voi käyttää lahjakorttien ostamiseen.

Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta sen ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi palauttaa, vaihtaa rahaksi tai toiseen tuotteeseen.

Tuotteiden vaihdoista ja palautuksista voit lukea lisää täältä.

Kampanjat

Kampanjan kesto on kerrottu kampanjasivulla sekä tuotekortilla, kampanja-alennuksia ei myönnetä tuotteille jälkikäteen. Kampanjatuotteita koskevat verkkokaupassa määritellyt vaihto- ja palautusohjeet.