Vaihto & Palautus

Toimitusehdot

Tilauksesi lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Huomioithan, että viikonloput ja juhlapyhät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@bucca.fi

Vaihto & Palautus

Vaihdoista ja palautuksista tulee aina sopia asiakaspalvelun kanssa sähköpostitse info@bucca.fi

Myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus siitä hetkestä, kun tilaus on noudettu. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön sekä myyntikuntoinen ja tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksesi tuotteen vaihdosta tai palautuksesta.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää noin 14 päivää siitä, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet varastollemme. Kaikissa palautuksiin ja vaihtoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme info@bucca.fi

Rahat palautetaan aina samalle maksutavalle, jolla asiakas on maksanut tilauksen. Maksun siirtymisessä asiakkaan tilille kestää muutama pankkipäivä hyvityksen tekemisestä.

Lahjakortteja ei ole mahdollista palauttaa tai muuttaa rahaksi.

Vaihto- ja palautuskulut

Tuotteiden palautuksista veloitamme palautuskulun 6,90 €. Palautuskulu vähennetään asiakkaalle tehtävästä hyvityksestä. Jos asiakas on ostanut tuotteita niin, että tilaukselle on tullut ilmainen toimitus, mutta tuotteiden palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, ei kyseiselle tilaukselle voida enää myöntää ilmaista toimitusta. Tässä tapauksessa palautettavasta summasta vähennetään vaihto- tai palautuskulujen lisäksi myös alkuperäinen toimituskulu.

Tuotevaihto tilaukselle on ilmainen ensimmäisen kerranTuotevaihto on mahdollista ainoastaan toiseen saman hintaiseen tuotteeseen. Jos haluat vaihtaa tuotteen eri hintaiseen tuotteeseen, on tuote palautettava normaalisti palautuskäytäntöjemme mukaan ja tilattava uusi tuote. Jos tuote vaihdetaan toisen kerran samalta tilaukselta, perimme tästä vaihtokuluja 13,80 €. Jos haluat vaihtaa tuotteita tilaukseltasi, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun info@bucca.fi.

Ilmoittamatta jätetyistä palautuksista veloitamme postikulut 6,90 € (kun tuote on palautettu varastolle
ilman, että siitä on sovittu asiakaspalvelun kanssa).
Noutamaton paketti ei ole palautus, noutamattomasta paketista veloitamme käsittely- ja palautuskuluja 20 €.

Väärä tuote

Jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun info@bucca.fi

Tässä tapauksessa maksamme palautuksesta aiheutuvat kulut sekä lähetämme tilalle oikean tuotteen (heti kun väärä tai viallinen tuote on saapunut takaisin varastollemme) tai hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle hänen käyttämälleen maksutavalle.